Detail publikace

Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment

Veselá, M.

Originální název

Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

A process of amaranth seed grinding followed by extraction was studied.

Klíčová slova

amaranth; enzyme

Autoři

Veselá, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

29. 9. 2004

Místo

Praha

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

22

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

177

Strany do

178

Strany počet

2

BibTex

@article{BUT46001,
  author="Mária {Veselá}",
  title="Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment",
  journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
  year="2004",
  volume="22",
  number="S",
  pages="177--178",
  issn="1212-1800"
}