Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ZEMANOVÁ, J. VRÁNOVÁ, D. VESPALCOVÁ, M.
Originální název
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Anglický název
Determination of soy isoflavones in food by CZE
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.
Anglický abstrakt
The presented work deals with the development of a method applicable to the determination of isoflavones in food. Capillary zone electrophoresis was used as an applied separation technique.
Klíčová slova
sojové izoflavony, potraviny, CZE
Klíčová slova v angličtině
soy isoflavones. food, CZE
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VRÁNOVÁ, D.; VESPALCOVÁ, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
30. 6. 2002
Nakladatel
Chemické listy - VŠCHT
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
96 S
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
497
Strany do
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT46017, author="Jana {Zemanová} and Dana {Vránová} and Milena {Vespalcová}", title="Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE", booktitle="Chemické listy 6, ročník 96 54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník", year="2002", journal="Chemické listy", volume="96 S", number="1", pages="497--497", publisher="Chemické listy - VŠCHT", address="Brno", issn="0009-2770" }