Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
Toldrá, Fidel [editor]
Originální název
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Foods
Typ
kapitola v knize
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The chapter deals with formation, occurrence and determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked products.
Klíčová slova
polycyclic aromatic hydrocarbons; smoking; HPLC, GC; analysis, meat foods
Autoři
Rok RIV
2009
Vydáno
30. 12. 2009
Nakladatel
Springer
Místo
New York, USA
ISBN
978-0-387-89025-8
Kniha
Safety of Meat and Processed Meat
Edice
Food Microbiology and Food Safety
Číslo edice
1
Strany od
343
Strany do
364
Strany počet
21
BibTex
@inbook{BUT55185, author="Peter {Šimko}", title="Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Foods", booktitle="Safety of Meat and Processed Meat", year="2009", publisher="Springer", address="New York, USA", series="Food Microbiology and Food Safety", edition="1", pages="343--364", isbn="978-0-387-89025-8" }