Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L.
Originální název
Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC
Anglický název
Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Stanovení 3-monoglukosidových barviv obsažených ve slupkách červených hroznů odrůdy Alibernet pomoci PFE a HPLC.
Anglický abstrakt
Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.
Klíčová slova
PFE, hroznové slupky
Klíčová slova v angličtině
PFE, grape skin
Autoři
HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.
Vydáno
11. 9. 2008
ISBN
978-80-7375-208-8
Kniha
Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008
Strany od
38
Strany do
BibTex
@misc{BUT60850, author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková}", title="Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC", booktitle="Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008", year="2008", pages="38--38", isbn="978-80-7375-208-8", note="abstract" }