Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P. VÍTOVÁ, E.
Originální název
VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA
Anglický název
CHEESE PROPERTIES OF MILK DEVELOPMENT
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Hlavním cílem této práce bylo v průběhu daného období sledovat vývoj sýřících vlastností mléka vstupujícího do výroby sýrů s bílou plísní na povrchu.
Anglický abstrakt
The main aim of this study was time monitoring the evolution of cheese properties of milk entering the production of cheeses with white mold on the surface.
Klíčová slova
sýr, mléko, koagulace
Klíčová slova v angličtině
cheese, milk, coagulation
Autoři
BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E.
Vydáno
28. 6. 2010
Nakladatel
ČSCH Praha
Místo
Pardubice
Strany od
572
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT61080, author="Libor {Babák} and Petra {Šupinová} and Eva {Vítová}", title="VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA", year="2010", pages="572--572", publisher="ČSCH Praha", address="Pardubice", note="abstract" }