Detail publikace

VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA

BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P. VÍTOVÁ, E.

Originální název

VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA

Anglický název

CHEESE PROPERTIES OF MILK DEVELOPMENT

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Hlavním cílem této práce bylo v průběhu daného období sledovat vývoj sýřících vlastností mléka vstupujícího do výroby sýrů s bílou plísní na povrchu.

Anglický abstrakt

The main aim of this study was time monitoring the evolution of cheese properties of milk entering the production of cheeses with white mold on the surface.

Klíčová slova

sýr, mléko, koagulace

Klíčová slova v angličtině

cheese, milk, coagulation

Autoři

BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E.

Vydáno

28. 6. 2010

Nakladatel

ČSCH Praha

Místo

Pardubice

Strany od

572

Strany do

572

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT61080,
  author="Libor {Babák} and Petra {Šupinová} and Eva {Vítová}",
  title="VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA",
  year="2010",
  pages="572--572",
  publisher="ČSCH Praha",
  address="Pardubice",
  note="abstract"
}