Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE
Anglický název
Identification of soy proteins in meat products by SDS-PAGE method
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Obsah SP v masných výrobcích se obvykle pohybuje v rozmezí 1-5%.Kontrola těchto norem předpokládá zavedení vhodných analytických postupů.
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
food,soy proteins,meat
Autoři
Rok RIV
2004
Vydáno
30. 5. 2001
Nakladatel
Výzkumný ústav potravinářský
Místo
Praha
Strany od
17
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT6165, author="Dana {Vránová}", title="Elektroforetické stanovení sójových bílkovinv masných výrobcích metodou SDS/PAGE", booktitle="XXXII. Mezinárodní symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.", year="2001", number="1", pages="1", publisher="Výzkumný ústav potravinářský", address="Praha" }