Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
DVOŘÁK, M. VESPALCOVÁ, M. DVOŘÁKOVÁ, I. MIČÍKOVÁ, I. KŘÍŽOVÁ, L.
Originální název
Obsah kaseinů v kravském mléce v závislosti na složení krmiva
Anglický název
The content of casein in cow's milk, depending on feed composition
Typ
přednáška
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Přednáška zaměřená na stanovení a porovnání kaseinových frakcí u pokusné a srovnávací skupiny dojnic.Přednáška prezentována na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity.Podán náčrt výzkumu s pokusnými skupinami krav Holštýnského plemene a jeho výsledky.
Anglický abstrakt
The lecture focused on the identification and comparison of casein fraction in experimental and comparison groups of dairy cows.
Klíčová slova
Caseins, cow milk
Klíčová slova v angličtině
kaseiny, kravské mléko
Autoři
DVOŘÁK, M.; VESPALCOVÁ, M.; DVOŘÁKOVÁ, I.; MIČÍKOVÁ, I.; KŘÍŽOVÁ, L.
Vydáno
28. 6. 2010
BibTex
@misc{BUT65840, author="Miloš {Dvořák} and Milena {Vespalcová} and Irena {Dvořáková} and Ivana {Mičíková} and Ludmila {Křížová}", title="Obsah kaseinů v kravském mléce v závislosti na složení krmiva", year="2010", note="lecture" }