Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ADÁMEK, M. ŘEZNÍČEK, M.
Originální název
The Simple Thermodynamic Sensors for Process Monitoring in Milk Production
Typ
konferenční sborník (ne článek)
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The thermodynamic sensors (TDS) can be used for characterization and monitoring of thermal processes in thermodynamic systems. The basic idea of thermodynamic sensor is possible to use in many various applications. One of application areas, where the thermodynamic sensor can find the new area for a using, is a production of milk products - cheese, yogurt, kefir, etc. This paper deals with the simple experiments for characterization and monitoring of basic operations in milk production process by thermodynamic sensors.
Klíčová slova
Thermodynamic sensor, process monitoring, milk production.
Autoři
ADÁMEK, M.; ŘEZNÍČEK, M.
Vydáno
1. 9. 2010
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Antonínská 548/1, Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-4138-5
Strany od
1
Strany do
4
Strany počet
BibTex
@proceedings{BUT66068, editor="Martin {Adámek} and Michal {Řezníček}", title="The Simple Thermodynamic Sensors for Process Monitoring in Milk Production", year="2010", pages="1--4", publisher="Vysoké učení technické v Brně, Antonínská 548/1, Brno", address="Brno", isbn="978-80-214-4138-5" }