Detail publikace

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

Anglický název

Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs

Typ

dizertace

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

Anglický abstrakt

Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs

Klíčová slova v angličtině

bitter peptides, mould cheeses, electrophoresis, sensory analysis

Autoři

ZEMANOVÁ, J.

Vydáno

21. 12. 2005

Nakladatel

FCH VUT

Místo

Brno

Strany do

220

Strany počet

220

BibTex

@phdthesis{BUT66804,
  author="Jana {Zemanová}",
  title="Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech",
  publisher="FCH VUT",
  address="Brno",
  pages="220",
  year="2005"
}