Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
SADECKÁ, J. SUHAJ, M. KUKUROVÁ, K. CIESAROVÁ, Z. MARKOVÁ, L. BELKOVÁ, R. OSTROVSKÝ, I.
Originální název
Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread
Typ
abstrakt
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The presented work is focused on the comparison of the effect of seven different inorganic salts commonly used as improvers on acrylamide content in bread and parallelly on its sensory properties.
Klíčová slova
acrylamide, inorganic salts, bread, sensory properties
Autoři
SADECKÁ, J.; SUHAJ, M.; KUKUROVÁ, K.; CIESAROVÁ, Z.; MARKOVÁ, L.; BELKOVÁ, R.; OSTROVSKÝ, I.
Vydáno
17. 8. 2011
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
105
Číslo
18
Stát
Česká republika
Strany od
s1025
Strany do
s1026
Strany počet
1