Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
FIŠERA, M.
Originální název
Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech
Anglický název
Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
1. 1. 2003
Nakladatel
VÚPP a ČCHS
Místo
Praha
ISBN
80-902671-6-5
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
284
Strany do
285
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT8568, author="Miroslav {Fišera}", title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech", booktitle="Sborník příspěvků", year="2003", pages="2", publisher="VÚPP a ČCHS", address="Praha", isbn="80-902671-6-5" }