Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. MARKOVÁ, L. SÁDECKÁ, J. BELKOVÁ, R., SABO, B.
Originální název
Aký je dopad metód eliminácie akrylamidu na senzorické vlastnosti chleba
Anglický název
Jaký je dopad metod eliminace akrylamidu na senzorické vlastnosti chleba
Typ
abstrakt
Jazyk
slovenština
Originální abstrakt
V tejto práci bol študovaný vplyv prídavku vybraných solí na obsah akrylamidu v chlebe pripravenom v domácej pekárničke a následne bol vyhodnotený dopad prídavku týchto solí na senzorické vlastnosti chleba.
Anglický abstrakt
The presented work is focused on the comparison of the effect of seven different inorganic salts commonly used as improvers on acrylamide content in bread and parallelly on its sensory properties.
Klíčová slova
akrylamid, chlieb, zlepšujúce prípravky, anorganické soli
Klíčová slova v angličtině
acrylamide, bread, bread improvers, inorganic salts
Autoři
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; SÁDECKÁ, J.; BELKOVÁ, R., SABO, B.
Vydáno
3. 11. 2011
ISBN
978-80-85348-79-8
Kniha
Zborník prednášok, 5. Medzinárodná konferencia Kvalita a bezpečnosť potravín
Strany od
18
BibTex
@misc{BUT89702, author="CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and MARKOVÁ, L. and SÁDECKÁ, J. and BELKOVÁ, R., SABO, B.", title="Aký je dopad metód eliminácie akrylamidu na senzorické vlastnosti chleba", booktitle="Zborník prednášok, 5. Medzinárodná konferencia Kvalita a bezpečnosť potravín", year="2011", isbn="978-80-85348-79-8", note="abstract" }