Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ŠIMKO, P.
Originální název
Polycyclic aromatic hydrocarbons.
Typ
kapitola v knize
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.
Klíčová slova
HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,
Autoři
Rok RIV
2012
Vydáno
2. 1. 2012
Nakladatel
Wiley-Backwell
Místo
Ames, USA
ISBN
978-0-8138-1816-0
Kniha
Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food
Edice
Food Science
Číslo edice
1
Strany od
429
Strany do
445
Strany počet
16
BibTex
@inbook{BUT98070, author="Peter {Šimko}", title="Polycyclic aromatic hydrocarbons.", booktitle="Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food", year="2012", publisher="Wiley-Backwell", address="Ames, USA", series="Food Science", edition="1", pages="429--445", isbn="978-0-8138-1816-0" }