Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. HROZOVÁ, L. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Originální název
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.
Anglický název
Analysis of FA in processed cheese using GC
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
FA, GC, processed cheese
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Rok RIV
2005
Vydáno
23. 5. 2005
Nakladatel
VÚPP
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-86909-01-8
Kniha
Sborník
Edice
5
Číslo edice
Strany od
44
Strany do
47
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16196, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}", title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.", booktitle="Sborník", year="2005", series="5", number="5", pages="44--47", publisher="VÚPP", address="Skalský Dvůr", isbn="80-86909-01-8" }