Detail publikace

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. LAZÁRKOVÁ, Z. ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Klíčová slova

processed cheese, aroma

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.

Rok RIV

2006

Vydáno

11. 9. 2006

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Místo

Pardubice

ISBN

80-7194-855-1

Kniha

sborník

Edice

3

Číslo edice

2

Strany od

151

Strany do

151

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT21651,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Zuzana {Lazárková} and Jana {Zemanová}",
  title="Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="2",
  pages="151--151",
  publisher="Univerzita Pardubice",
  address="Pardubice",
  isbn="80-7194-855-1"
}