Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P. BUCHTOVÁ, H.
Originální název
Comparison of merphological and chemical parameters of different kinds of mechanically recovered meat
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of this study is to compare results obtained from histological and chemical examinations of different kinds of mechanically recovered meat, focusing mainly on the contents of muscle tissue, fat, collagen, connective tissue an bone fragments, and develop a proccedure suitable for the processing and evaluation of a representative set of samples.
Klíčová slova
image analysis, histological examination, meat products, chemical
Autoři
TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.; BUCHTOVÁ, H.
Rok RIV
2005
Vydáno
30. 9. 2005
Nakladatel
DVG Service GmbH
Místo
Garmish-Partenkirchen
ISBN
3-938026-60-X
Kniha
46.Arbeitstagung des Arbeitsgebietes "Lebensmittelhygiene"
Strany od
655
Strany do
659
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT24742, author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha} and Hana {Buchtová}", title="Comparison of merphological and chemical parameters of different kinds of mechanically recovered meat", booktitle="46.Arbeitstagung des Arbeitsgebietes {"}Lebensmittelhygiene{"}", year="2005", pages="655--659", publisher="DVG Service GmbH", address="Garmish-Partenkirchen", isbn="3-938026-60-X" }