Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Originální název
Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Klíčová slova
image analysis, histological evaluation, meat products, bone tissue
Autoři
TREMLOVÁ, B.; ŠTARHA, P.
Rok RIV
2004
Vydáno
1. 1. 2002
Místo
Česká republika
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Číslo
3
Stát
Strany od
101
Strany do
106
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT42684, author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha}", title="Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry", journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)", year="2002", number="3", pages="101--106", issn="1212-1800" }