Detail publikace

Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.

VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.

Originální název

Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Some important aroma compounds were found in three types of dark CHC with different composition (cocoa butter, vegetable fat, cocoa dry matter). Their aroma profiles were different.

Klíčová slova

chocolate, aroma, GC

Autoři

VÍTOVÁ, E., LOUPANCOVÁ, B., ŠTOUDKOVÁ, H., ZEMANOVÁ, J., BABÁK, L.

Rok RIV

2008

Vydáno

11. 9. 2008

Nakladatel

Chemické listy

Místo

Brno

ISSN

1213-7103

Periodikum

Chemické listy

Ročník

102

Číslo

15

Stát

Česká republika

Strany od

817

Strany do

819

Strany počet

2

BibTex

@article{BUT46730,
  author="Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and Libor {Babák}",
  title="Comparison of aroma profiles of several types of dark chocolate.",
  journal="Chemické listy",
  year="2008",
  volume="102",
  number="15",
  pages="817--819",
  issn="1213-7103"
}