Detail publikace

Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek

MÁROVÁ, I. BUŇKOVÁ, R. PTÁČEK, P. MIKULCOVÁ, A. MACUCHOVÁ, S.

Originální název

Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek

Anglický název

Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek

Anglický abstrakt

Study of antioxidantive and antimutagenic properties of supplies and their compounds

Autoři

MÁROVÁ, I.; BUŇKOVÁ, R.; PTÁČEK, P.; MIKULCOVÁ, A.; MACUCHOVÁ, S.

Vydáno

26. 5. 2003

Místo

Skalský Dvůr

ISBN

80-902671-6-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

48

Strany do

48

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT60258,
  author="Ivana {Márová} and Radka {Buňková} and Petr {Ptáček} and Andrea {Mikulcová} and Simona {Macuchová}",
  title="Studium antioxidačních a antimutagenních vlastností potravin a jejich složek",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="48--48",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-902671-6-5",
  note="abstract"
}