Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
STANDARA, S., VESELÁ, M., DRDÁK, M., HRSTKA, M.
Originální název
Vliv kmenů Lactobacillus plantarum 976 a 3626 na tvorbu biogenních aminů u rajčat
Anglický název
The influence of Lactobacillus plantarum strains 976H and 3626 on biogenic amines production in fermented green tomatoes
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Sledování koncentrace biogenních aminů při fermentaci zelených rajčat kmeny Lactobacillus plantarum
Anglický abstrakt
Changes of biogenic amines were followed during production of fermented green tomato. The effect of two strains of starter cultures, Lactobacillus plantarum strain 976H and 3626 on amine production was investigated.
Klíčová slova
rajčata, biobenní aminy, Lactobacillus plantarum
Klíčová slova v angličtině
tomato, biogenic amines, Lactobacillus plantarum
Autoři
Vydáno
6. 2. 2001
Místo
Slovenská technická univerzita v Bratislave
ISBN
80-227-1524-7
Kniha
Laboralim 2001
Číslo edice
1
Strany od
222
Strany do
225
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT6695, author="Stanislav {Standara} and Mária {Veselá} and Milan {Drdák} and Miroslav {Hrstka}", title="Vliv kmenů Lactobacillus plantarum 976 a 3626 na tvorbu biogenních aminů u rajčat", booktitle="Laboralim 2001", year="2001", number="1", pages="4", address="Slovenská technická univerzita v Bratislave", isbn="80-227-1524-7" }