Detail publikace

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

Originální název

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

Anglický název

The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.

Anglický abstrakt

Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.

Klíčová slova v angličtině

thermophilic, waste water, treatment

Autoři

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

Rok RIV

2003

Vydáno

1. 10. 2003

Nakladatel

VÚPP, ČSCH

Místo

Skalský Dvůr

ISBN

80-902671-6-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

470

Strany do

472

Strany počet

3

BibTex

@inproceedings{BUT9034,
  author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
  title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="3",
  publisher="VÚPP, ČSCH",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-902671-6-5"
}