Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ŠEDO, O. MÁROVÁ, I. ZDRÁHAL, Z.
Originální název
Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
A method allowing parallel fingerprinting of proteins and maltooligosaccharides directly from untreated beer samples is presented. These two classes of compounds were detected by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight-Mass Spectrometry (MALDI-TOF-MS) analysis of beer mixed with 2.5-dihydroxybenzoic acid solution.
Klíčová slova
beer. MALDI/MS
Autoři
ŠEDO, O.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z.
Rok RIV
2012
Vydáno
18. 11. 2012
Nakladatel
Elsevier
Místo
London, England
ISSN
0308-8146
Periodikum
FOOD CHEMISTRY
Ročník
135
Číslo
2
Stát
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Strany od
473
Strany do
478
Strany počet
6
BibTex
@article{BUT96363, author="Ondrej {Šedo} and Ivana {Márová} and Zbyněk {Zdráhal}", title="Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry", journal="FOOD CHEMISTRY", year="2012", volume="135", number="2", pages="473--478", doi="10.1016/j.foodchem.2012.05.021", issn="0308-8146" }