Detail publikace

Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry

ŠEDO, O. MÁROVÁ, I. ZDRÁHAL, Z.

Originální název

Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry

Typ

článek v časopise ve Web of Science, Jimp

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

A method allowing parallel fingerprinting of proteins and maltooligosaccharides directly from untreated beer samples is presented. These two classes of compounds were detected by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight-Mass Spectrometry (MALDI-TOF-MS) analysis of beer mixed with 2.5-dihydroxybenzoic acid solution.

Klíčová slova

beer. MALDI/MS

Autoři

ŠEDO, O.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z.

Rok RIV

2012

Vydáno

18. 11. 2012

Nakladatel

Elsevier

Místo

London, England

ISSN

0308-8146

Periodikum

FOOD CHEMISTRY

Ročník

135

Číslo

2

Stát

Spojené království Velké Británie a Severního Irska

Strany od

473

Strany do

478

Strany počet

6

BibTex

@article{BUT96363,
  author="Ondrej {Šedo} and Ivana {Márová} and Zbyněk {Zdráhal}",
  title="Beer fingerprinting by Matrix-Assisted Laser Desorption-Ionisation-Time of Flight Mass Spectrometry",
  journal="FOOD CHEMISTRY",
  year="2012",
  volume="135",
  number="2",
  pages="473--478",
  doi="10.1016/j.foodchem.2012.05.021",
  issn="0308-8146"
}