Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
KONEČNÁ, H. MÜLLER, L. TŘÍLETÁ, H. POTĚŠIL, D. BURŠÍKOVÁ, J. ŠEDO, O. MÁROVÁ, I. ZDRÁHAL, Z.
Originální název
Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-range gradients
Typ
článek v časopise ve Web of Science, Jimp
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of presented study is analysis of proteome of some types of Czech and foreing beers using column prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-range gradients and image analysis. The results could be used for specific sample preparation for proteome analysis of beer and similar food matrices.
Klíčová slova
beer, proteome, 2D electrophoresis
Autoři
KONEČNÁ, H.; MÜLLER, L.; TŘÍLETÁ, H.; POTĚŠIL, D.; BURŠÍKOVÁ, J.; ŠEDO, O.; MÁROVÁ, I.; ZDRÁHAL, Z.
Rok RIV
2012
Vydáno
14. 3. 2012
Nakladatel
Amer.Chem.Soc
Místo
USA
ISSN
0021-8561
Periodikum
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
Ročník
60
Číslo
10
Stát
Spojené státy americké
Strany od
2418
Strany do
2426
Strany počet
9
BibTex
@article{BUT96364, author="Hana {Konečná} and Lukáš {Müller} and Hana {Tříletá} and David {Potěšil} and Jana {Buršíková} and Ondrej {Šedo} and Ivana {Márová} and Zbyněk {Zdráhal}", title="Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-Exploration of beer proteome using OFFGEL prefractionation in combination with two dimensional gel electrophoresis with narrow-pH-range gradients", journal="JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY", year="2012", volume="60", number="10", pages="2418--2426", doi="10.1021/jf204475e", issn="0021-8561" }