Přístupnostní navigace
Přejít k obsahu
|
Přejít k hlavnímu menu
VUT
Menu
Život na VUT
Submenu
Atmosféra VUT
Prostory školy
Koleje
Stravování
Sport na VUT
Studentský život
Brno
Pro uchazeče
Submenu
Fakulty a programy
Jak se dostat na VUT
Dny otevřených dveří
Celoživotní vzdělávání
Zpracování osobních údajů uchazečů o studium
E-přihláška
Pro studenty
Submenu
Předměty
Studijní programy
Poplatky za studium
Studijní předpisy
Studium a stáže v zahraničí
Stipendia
Sociální bezpečí
Závěrečné práce
Knihovny
(externí odkaz)
Studium bez bariér
Uznání zahraničního vzdělání
Zpracování osobních údajů studentů
Podpora podnikání
Věda a výzkum
Submenu
Věda a výzkum na VUT
Mezinárodní vědecká rada
Evaluace
Centra výzkumu
Transfer znalostí
Open Science
Projekty
Projekty ze strukturálních fondů
Specifický výzkum
Publikace a výsledky VaV
Spolupráce
Submenu
Firemní spolupráce
Zahraniční spolupráce
Střední školy a VUT
Služby univerzity
Mezinárodní dohody
Univerzitní sítě
O univerzitě
Submenu
Profil univerzity
Udržitelná univerzita
Bezpečná univerzita
Podnikavá univerzita / ContriBUTe
Kalendář akcí
Absolventi
(externí odkaz)
Organizační struktura
Pracovní příležitosti
(externí odkaz)
Úřední deska
Sociální bezpečí
Podpora a rozvoj zaměstnanců a studujících / HR Award
Pro média
Kontakty
Ochrana osobních údajů
Vyznamenání
Fakulty
Fakulta stavební
Fakulta strojního inženýrství
Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Fakulta architektury
Fakulta chemická
Fakulta podnikatelská
Fakulta výtvarných umění
Fakulta informačních technologií
Vysokoškolské ústavy
Ústav soudního inženýrství
Centrum sportovních aktivit
Středoevropský technologický institut (CEITEC VUT)
Součásti
Centrum informačních služeb
Centrum vzdělávání a poradenství
Koleje a menzy
Nakladatelství VUTIUM
Ústřední knihovna
Rektorát
EN
Přihlásit se
Přihlásit se
Web VUT
Intraportál
Studis
Teacher
Elearning
Hledat
EN
Vyhledávání
Vyhledat
Zavřít
VUT
O univerzitě
Aktuality
#inspirace: Food Tech a budoucnost – mouka z hmyzu a aquaponie
#inspirace: Food Tech a budoucnost – mouka z hmyzu a aquaponie
Kdy:
Pátek 7. února 2020, 9.00–13.15
Kde:
JIC INMEC, Purkyňova 127, Brno-Medlánky
Technologie, odpovědnost vůči planetě nebo jen vlastní pohodlí? Co určuje současné potravinářské a spotřebitelské trendy? Jak se změnilo naše rozhodování o tom, jak, kdy, kde a hlavně co si koupíme k jídlu? A jak uspět v současném světě Tech Food s vlastním podnikatelským nápadem? Nechte se inspirovat. Inovační agentura JIC pro vás připravuje další díl #inspirace, která tentokrát představí to nejzajímavější z
Food Tech
a z potravin budoucnosti. Seznámíte se třeba s Adamem Dostálem, který se svou firmou GRIG úspěšně vyrábí a prodává potraviny vyrobené z mouky ze cvrčků, s firmou Tibibiri a jejich produkty z moringy olejodárné, inovátorem v oblasti pivovarnictví pivovarem Mazák, vynálezcem Zázračné limonády Martinem Hůlou z Lidí z Baru nebo propagátorem aquaponie Michalem Fojtíkem z Future Farming. Registrujte se
zde
.
Publikováno
27.01.2020 09:15
Odkaz
https://www.vut.cz/vut/f19528/d194442
Odpovědnost:
Mgr. Marta Vaňková
Nahoru