Publication detail

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

VRÁNOVÁ, D.

Original Title

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

English Title

using of the method pcr to identification of meat in meat products

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích

English abstract

using of the method pcr to identification of meat in meat products

Key words in English

meat, PCR, meat ptoducts,sausages

Authors

VRÁNOVÁ, D.

Released

24. 5. 2004

Location

Skalský dvůr

ISBN

80-902671-8-1

Book

XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

4

Pages to

5

Pages count

2

BibTex

@inproceedings{BUT15926,
  author="Dana {Vránová}",
  title="využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích",
  booktitle="XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2004",
  pages="4--5",
  address="Skalský dvůr",
  isbn="80-902671-8-1"
}