Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
VRÁNOVÁ, D.
Originální název
využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích
Anglický název
using of the method pcr to identification of meat in meat products
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
meat, PCR, meat ptoducts,sausages
Autoři
Vydáno
24. 5. 2004
Místo
Skalský dvůr
ISBN
80-902671-8-1
Kniha
XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
4
Strany do
5
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT15926, author="Dana {Vránová}", title="využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích", booktitle="XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin", year="2004", pages="4--5", address="Skalský dvůr", isbn="80-902671-8-1" }