Publication detail

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

VÍTOVÁ, E. LACHOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.

Original Title

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

English Title

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

English abstract

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Key words in English

sensory quality, flavoured cottage cheese

Authors

VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

RIV year

2005

Released

20. 1. 2005

Publisher

Česká společnost chemická

Location

VŠCHT Praha

ISBN

80-86238-48-2

Book

Sborník Mléko a sýry 2005

Edition

4

Edition number

4

Pages from

10

Pages to

10

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT16237,
  author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů",
  booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005",
  year="2005",
  series="4",
  number="4",
  pages="10--10",
  publisher="Česká společnost chemická",
  address="VŠCHT Praha",
  isbn="80-86238-48-2"
}