Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
VÍTOVÁ, E. LACHOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
Anglický název
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
sensory quality, flavoured cottage cheese
Autoři
VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
Rok RIV
2005
Vydáno
20. 1. 2005
Nakladatel
Česká společnost chemická
Místo
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-48-2
Kniha
Sborník Mléko a sýry 2005
Edice
4
Číslo edice
Strany od
10
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT16237, author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}", title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů", booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005", year="2005", series="4", number="4", pages="10--10", publisher="Česká společnost chemická", address="VŠCHT Praha", isbn="80-86238-48-2" }