Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Product detail
OBRUČA, S. KUČERA, D. BENEŠOVÁ, P. POHLUDKA, D. PACÁKOVÁ, Z. BOLYÓ, J.
Product type
poloprovoz
Abstract
Cílem testu stability bylo ověřit a potvrdit navržený postup uchovávání baktérie C. necator a to fermentačním testem v poloprovozním měřítku. Jako zdroj sloužily bakterie z německé sbírky, které byly pomnoženy a uchovávány v lyofylizované formě. Procesní parametry jednotlivých kroků jako např. teplota, míchání, vzdušnění, pH, přetlak, feedovací (dávkovací) profily byly monitorovány a řízeny v průběhu celé fermentační části v rámci ověření navržení optimalizací a scale-upu parametrů v poloprovozním měřítku.
Keywords
Biopolymer;Hydal;Biotechnology;Biodegradability;Waste Cooking Oil;PHA;Polyhydroxyalcanoate;Environment;Recycling;Plastics
Create date
28. 5. 2019
Location
Nafigate Corporation s.r.o. Prosek, Praha
Possibilities of use
K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee
Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek