Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail produktu
OBRUČA, S. KUČERA, D. BENEŠOVÁ, P. POHLUDKA, D. PACÁKOVÁ, Z. BOLYÓ, J.
Typ produktu
poloprovoz
Abstrakt
Cílem testu stability bylo ověřit a potvrdit navržený postup uchovávání baktérie C. necator a to fermentačním testem v poloprovozním měřítku. Jako zdroj sloužily bakterie z německé sbírky, které byly pomnoženy a uchovávány v lyofylizované formě. Procesní parametry jednotlivých kroků jako např. teplota, míchání, vzdušnění, pH, přetlak, feedovací (dávkovací) profily byly monitorovány a řízeny v průběhu celé fermentační části v rámci ověření navržení optimalizací a scale-upu parametrů v poloprovozním měřítku.
Klíčová slova
Biopolymer;Hydal;Biotechnology;Biodegradability;Waste Cooking Oil;PHA;Polyhydroxyalcanoate;Environment;Recycling;Plastics
Datum vzniku
28. 5. 2019
Umístění
Nafigate Corporation s.r.o. Prosek, Praha
Možnosti využití
K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licenční poplatek
Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek