Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
ZEMANOVÁ, J. KUBEŠOVÁ, J. KLEPÁRNÍK, K. FIŠERA, M.
Original Title
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
English Title
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.
Type
journal article - other
Language
Czech
Original Abstract
English abstract
Key words in English
capillary electrophoresis, soy proteins, food
Authors
ZEMANOVÁ, J.; KUBEŠOVÁ, J.; KLEPÁRNÍK, K.; FIŠERA, M.
RIV year
2004
Released
8. 9. 2003
Publisher
VŠCHT Praha
Location
Brno
ISBN
0009-2770
Periodical
Chemické listy
Year of study
97
Number
8
State
Czech Republic
Pages from
795
Pages to
Pages count
1
BibTex
@article{BUT41774, author="Jana {Zemanová} and Jitka {Melounová} and Karel {Klepárník} and Miroslav {Fišera}", title="Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.", journal="Chemické listy", year="2003", volume="97", number="8", pages="1", issn="0009-2770" }