Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
ZEMANOVÁ, J. KUBEŠOVÁ, J. KLEPÁRNÍK, K. FIŠERA, M.
Originální název
Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.
Anglický název
Evaluation of method of capillary electrophoresis for the analysis of soy proteins in food.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
capillary electrophoresis, soy proteins, food
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; KUBEŠOVÁ, J.; KLEPÁRNÍK, K.; FIŠERA, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
8. 9. 2003
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
97
Číslo
8
Stát
Česká republika
Strany od
795
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@article{BUT41774, author="Jana {Zemanová} and Jitka {Melounová} and Karel {Klepárník} and Miroslav {Fišera}", title="Vývoj metody kapilární elektroforézy pro analýzu sójových bílkovin v potravinách.", journal="Chemické listy", year="2003", volume="97", number="8", pages="1", issn="0009-2770" }