Publication detail

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

LOUPANCOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J. MÁCHOVÁ, Z. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.

Original Title

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

English Title

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

English abstract

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Key words in English

processed cheese, fatty acids,

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

RIV year

2006

Released

13. 11. 2006

Publisher

STU Bratislava

Location

Piešťany

ISBN

1335-5236

Periodical

Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health

Year of study

16

Number

1

State

Slovak Republic

Pages from

25

Pages to

28

Pages count

3

BibTex

@article{BUT43660,
  author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
  journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
  year="2006",
  volume="16",
  number="1",
  pages="25--28",
  issn="1335-5236"
}