Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J. MÁCHOVÁ, Z. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.
Originální název
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
Anglický název
Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
processed cheese, fatty acids,
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2006
Vydáno
13. 11. 2006
Nakladatel
STU Bratislava
Místo
Piešťany
ISSN
1335-5236
Periodikum
Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health
Ročník
16
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
25
Strany do
28
Strany počet
3
BibTex
@article{BUT43660, author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}", title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování", journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health", year="2006", volume="16", number="1", pages="25--28", issn="1335-5236" }