Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
VESPALCOVÁ, M. ZEMANOVÁ, J. HORÁKOVÁ, H. SVOBODOVÁ, A. ZDAŘILOVÁ, A. DRDÁK, M.
Original Title
Techniky kapilární elektroforézy v analýze náhradních sladidel přírodního původu
English Title
Analysis of alternative sweeteners of plant origin by different type of capillary electrophoresis
Type
conference paper
Language
Czech
Original Abstract
Přednáška se zabývá využitím technik kapilární elektroforézy k analýze 3 náhradních sladidel přírodního původu steviosidu, neohesperidinu dihydrochalkonu a thaumatinu.)
English abstract
Presented lecture is dealed with utilization of capillary electrophoresis technics to analyses 3 alternative sweeteners of plant origin (stevioside, neohesperidin dihydrochalcone and thaumatine).
Keywords
CE; ITP; steviosid; thaumatin; neohesperidin dihydrochalkon; náhradní sladidla
Key words in English
CE; ITP; stevioside; thaumatin; neohesperidin dihydrochalcone; alternative sweetener
Authors
VESPALCOVÁ, M.; ZEMANOVÁ, J.; HORÁKOVÁ, H.; SVOBODOVÁ, A.; ZDAŘILOVÁ, A.; DRDÁK, M.
RIV year
2004
Released
30. 6. 2002
Publisher
Česká společnost chemická
Location
Praha
ISBN
0009-2770
Periodical
Chemické listy
Year of study
96 S
Number
6
State
Czech Republic
Pages from
485
Pages to
Pages count
1
BibTex
@inproceedings{BUT50093, author="Milena {Vespalcová} and Jana {Zemanová} and Hana {Horáková} and Alena {Svobodová} and Adéla {Zdařilová} and Milan {Drdák}", title="Techniky kapilární elektroforézy v analýze náhradních sladidel přírodního původu", booktitle="Chemické listy 6, ročník 96 54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník", year="2002", journal="Chemické listy", volume="96 S", number="6", pages="485--485", publisher="Česká společnost chemická", address="Praha", issn="0009-2770" }