Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
VESPALCOVÁ, M. ZEMANOVÁ, J. HORÁKOVÁ, H. SVOBODOVÁ, A. ZDAŘILOVÁ, A. DRDÁK, M.
Originální název
Techniky kapilární elektroforézy v analýze náhradních sladidel přírodního původu
Anglický název
Analysis of alternative sweeteners of plant origin by different type of capillary electrophoresis
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Přednáška se zabývá využitím technik kapilární elektroforézy k analýze 3 náhradních sladidel přírodního původu steviosidu, neohesperidinu dihydrochalkonu a thaumatinu.)
Anglický abstrakt
Presented lecture is dealed with utilization of capillary electrophoresis technics to analyses 3 alternative sweeteners of plant origin (stevioside, neohesperidin dihydrochalcone and thaumatine).
Klíčová slova
CE; ITP; steviosid; thaumatin; neohesperidin dihydrochalkon; náhradní sladidla
Klíčová slova v angličtině
CE; ITP; stevioside; thaumatin; neohesperidin dihydrochalcone; alternative sweetener
Autoři
VESPALCOVÁ, M.; ZEMANOVÁ, J.; HORÁKOVÁ, H.; SVOBODOVÁ, A.; ZDAŘILOVÁ, A.; DRDÁK, M.
Rok RIV
2004
Vydáno
30. 6. 2002
Nakladatel
Česká společnost chemická
Místo
Praha
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
96 S
Číslo
6
Stát
Česká republika
Strany od
485
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT50093, author="Milena {Vespalcová} and Jana {Zemanová} and Hana {Horáková} and Alena {Svobodová} and Adéla {Zdařilová} and Milan {Drdák}", title="Techniky kapilární elektroforézy v analýze náhradních sladidel přírodního původu", booktitle="Chemické listy 6, ročník 96 54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník", year="2002", journal="Chemické listy", volume="96 S", number="6", pages="485--485", publisher="Česká společnost chemická", address="Praha", issn="0009-2770" }