Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication detail
MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. ZIELIŃSKI, H. Zielińska, D. BEDNÁRIKOVÁ, A. ŠIMKO, P.
Original Title
Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
English Title
Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Type
abstract
Language
Czech
Original Abstract
Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky
English abstract
Effect of different kinds of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Keywords
akrylamid, perníčky, koření, pohanka
Key words in English
acrylamide, ginger cakes, spices, buckwheat
Authors
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; Zielińska, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; ŠIMKO, P.
Released
25. 5. 2011
ISBN
978-80-970712-1-9
Book
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov
Pages from
53
Pages to
Pages count
1
BibTex
@misc{BUT73898, author="MARKOVÁ, L. and CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and ZIELIŃSKI, H. and Zielińska, D. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and ŠIMKO, P.", title="Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou", booktitle="Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov", year="2011", pages="1", isbn="978-80-970712-1-9", note="abstract" }