Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. ZIELIŃSKI, H. Zielińska, D. BEDNÁRIKOVÁ, A. ŠIMKO, P.
Originální název
Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
Anglický název
Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Typ
abstrakt
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky
Anglický abstrakt
Effect of different kinds of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Klíčová slova
akrylamid, perníčky, koření, pohanka
Klíčová slova v angličtině
acrylamide, ginger cakes, spices, buckwheat
Autoři
MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; Zielińska, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; ŠIMKO, P.
Vydáno
25. 5. 2011
ISBN
978-80-970712-1-9
Kniha
Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov
Strany od
53
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT73898, author="MARKOVÁ, L. and CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and ZIELIŃSKI, H. and Zielińska, D. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and ŠIMKO, P.", title="Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou", booktitle="Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov", year="2011", pages="1", isbn="978-80-970712-1-9", note="abstract" }