prof. Ing.

Jiří Mlček

Ph.D.

FCH, VR FCH – externí člen vědecké rady

244698@vutbr.cz

Odeslat VUT zprávu

prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Publikace

  • 2024

    SKOWRONKOVÁ, N.; ADÁMEK, M.; ZVONKOVÁ, M.; MATYÁŠ, J.; ADÁMKOVÁ, A.; DLABAJA, S.; BÚRAN, M.; ŠEVČÍKOVÁ, V.; MLČEK, J.; VOLEK, Z.; CERNEKOVA, M. Optimizing Low-Cost Gas Analysis with a 3D Printed Column and MiCS-6814 Sensor for Volatile Compound Detection. SENSORS, 2024, roč. 24, č. 20, s. 1-21. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

    ZVONKOVÁ, M.; ADÁMEK, M.; SKOWRONKOVÁ, N.; DLABAJA, S.; MATYÁŠ, J.; JAŠŠO, M.; ADÁMKOVÁ, A.; MLČEK, J.; SALEK, R.; BÚRAN, M. Compact 3D-Printed Unit for Separation of Simple Gas Mixtures Combined with Chemiresistive Sensors. SENSORS, 2024, roč. 24, č. 13, s. 1-14. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

    ŠEVČÍKOVÁ, V.; ADÁMEK, M.; ŠEBESTÍKOVÁ, R.; BUREŠOVÁ, I.; BÚRAN, M.; ADÁMKOVÁ, A.; ZVONKOVÁ, M.; SKOWRONKOVÁ, N.; MATYÁŠ, J.; MLČEK, J. New Insights into the Comprehensive System of Thermodynamic Sensors and Electronic Nose and Its Practical Applications in Dough Fermentation Monitoring. SENSORS, 2024, roč. 24, č. 2, s. 1-15. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

  • 2023

    ADÁMEK, M.; MLČEK, J.; SKOWRONKOVÁ, N.; ZVONKOVÁ, M.; JAŠŠO, M.; ADÁMKOVÁ, A.; SKÁCEL, J.; BUREŠOVÁ, I.; ŠEBESTÍKOVÁ, R.; ČERNEKOVÁ, M.; BUČKOVÁ, M. 3D Printed Fused Deposition Modeling (FDM) Capillaries for Chemiresistive Gas Sensors. SENSORS, 2023, roč. 23, č. 15, s. 1-17. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

    ADÁMEK, M.; ZVONKOVÁ, M.; BUREŠOVÁ, I.; BÚRAN, M.; ŠEVČÍKOVÁ, V.; ŠEBESTÍKOVÁ, R.; ADÁMKOVÁ, A.; SKOWRONKOVÁ, N.; MLČEK, J. Use of a Thermodynamic Sensor in Monitoring Fermentation Processes in Gluten-Free Dough Proofing. SENSORS, 2023, roč. 23, č. 1, s. 1-17. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

  • 2022

    BORKOVCOVÁ, M.; MLČEK, J.; ADÁMKOVÁ, A.; ADÁMEK, M.; BEDNÁŘOVÁ, M.; MUSILOVÁ, Z.; ŠEVČÍKOVÁ, V. Use of Foods Based on Bee Drone Brood: Their Sensory and Microbiological Evaluation and Mineral Composition. Sustainability, 2022, roč. 14, č. 5, s. 1-13. ISSN: 2071-1050.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

    ADÁMEK, M.; MATYÁŠ, J.; ADÁMKOVÁ, A.; MLČEK, J.; BÚRAN, M.; ČERNEKOVÁ, M.; ŠEVČÍKOVÁ, V.; ZVONKOVÁ, M.; SLOBODIAN, P.; OLEJNÍK, R. A Study on the Applicability of Thermodynamic Sensors in Fermentation Processes in Selected Foods. SENSORS, 2022, roč. 22, č. 5, s. 1-16. ISSN: 1424-8220.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

    VALŠÍKOVÁ-FREY, M.; MLČEK, J.; BUČKOVÁ, M.; ADÁMKOVÁ, A.; ADÁMEK, M.; JUŘÍKOVÁ, T. Influence of Varieties and Mulching on the Quality and Quantity of Vegetable Pepper Yield. Horticulturae, 2022, roč. 8, č. 11, ISSN: 2311-7524.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

  • 2021

    MLČEK, J.; ADÁMKOVÁ, A.; ADÁMEK, M.; BORKOVCOVÁ, M.; BEDNÁŘOVÁ, M.; KOUŘIMSKÁ, L.; HLOBILOVÁ, V. Selected aspects of edible insect rearing and consumption-A review. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, 2021, roč. 39, č. 3, s. 149-159. ISSN: 1805-9317.
    Detail | WWW | Plný text v Digitální knihovně

*) Citace publikací se generují jednou za 24 hodin.