Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_TBPAk. rok: 2011/2012
Technologie polysacharidů, zdroje polysacharidů, průmyslové využití polysacharidů, využití: škrobu, celulosy, kyseliny hyaluronové, chitinu, agaru, karagenanu, dextranu. Technologie bílkovin, zdroje bílkovin, využití: kolagenu, keratinu, kaseinu, elastinu.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BPCO_SCH , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor BKCO_SCH , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor BPCO_CHMN , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelnýobor BPCO_CHMN , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Seminář