Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-DCO_POTAk. rok: 2016/2017
Cílem předmětu je prohloubit znalosti o technologických procesech výroby potravin, nových směrech výroby potravin, včetně legislativních aspektů výroby potravin.Výsledkem je získaní inženýrských poznatků o technologii výroby potravin, prohloubení poznatků o procesech ovlivňujících senzorické, výživové a hygienické parametry potravin, dále získaní poznatků o nových směrech rozvoje potravinářských technologií a nabytí poznatků procesech schvalování provozů na výrobu potravin včetně získaní poznatků o kontrole kvality výroby potravin.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Osnovy výuky
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor DPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DPAO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DKAO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný