Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ACP_PAk. rok: 2019/2020
Praktikum z analytické chemie potravin vychází z teoretických základů poskytnutých studentům v přednáškách předmětu Analytická chemie potravin. Zahrnuje úlohy týkající se hlavních složek potravin (cukrů, tuků, bílkovin), stanovení některých nutričních složek potravin (vitamíny, biogenní prvky), stanovení kontaminantů i aditivních látek (barviva a konzervační látky) a určení některých dalších charakteristik potravin (vlhkost, popel).
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Prerekvizity a korekvizity
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinnýspecializace CHPL , 3 ročník, letní semestr, povinný
obor BPCO_BT , 3 ročník, letní semestr, povinnýobor BPCO_CHP , 3 ročník, letní semestr, povinný
obor BKCO_BT , 3 ročník, letní semestr, povinnýobor BKCO_PCH , 3 ročník, letní semestr, povinný
specializace BT , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, letní semestr, povinnýspecializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinný
Laboratorní cvičení
Vyučující / Lektor