Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ZPTAk. rok: 2019/2020
Studenti si osvojí základní teoretické principy technologického procesu výroby nejdůležitějších potravinářských komodit, jako je maso, mléko a mléčné výrobky, chléb a pečivo, cukr, čokoláda aj.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BPCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinnýobor BPCO_CHP , 3 ročník, zimní semestr, povinný
obor BKCO_BT , 3 ročník, zimní semestr, povinnýobor BKCO_PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný
specializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor