Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-DCO_ANPAk. rok: 2020/2021
Předmět se skládá z rozhovoru studenta se zkoušejícím o tématu dizertační práce, z vypracování seminární práce na zadané téma a z následné diskuze studenta se zkoušejícím nad odevzdanou seminární 1. Představení tématu disertační práce, diskuse student/vyučující2. Vypracování literární rešerše s cílem zhodnotit aktuální trendy a pokroky v analýze potravin (v souvislosti s disertační prácí studenta)3. Rozprava student/vyučující nad odevzdanou rešerší
Jazyk výuky
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor DKCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DPAO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor DPCO_CHTP , 1 ročník, zimní semestr, povinně volitelný
Konzultace
Vyučující / Lektor