Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ZPTAk. rok: 2024/2025
Studenti si osvojí základní teoretické principy technologického procesu výroby nejdůležitějších potravinářských komodit, jako je maso, mléko a mléčné výrobky, chléb a pečivo, cukr, čokoláda aj.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Vstupní znalosti
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Učební cíle
Základní literatura
Elearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelný, je součástí profilujícího základuspecializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelný, je součástí profilujícího základuspecializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný, je součástí profilujícího základuspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný, je součástí profilujícího základu
specializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelný, je součástí profilujícího základuspecializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelný, je součástí profilujícího základuspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinný, je součástí profilujícího základuspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný, je součástí profilujícího základu
Přednáška
Vyučující / Lektor
Osnova