Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ODP_PAk. rok: 2025/2026
Odborná praxe v podniku zaměřeném na potravinářské technologie, případně na příbuzné chemické technologie a biotechnologie. Studenti se seznámí s fungováním konkrétního podniku oboru, a to po stránce technologické, řídící nebo vývojové. Poznají význam komunikace a spolupráce při praktické aplikace teoretických poznatků. Předmět je určen především pro studenty s vlastními kontakty na biotechnologické podniky, kde si možnost praxe mohou sami dohodnout..
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Učební cíle
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace PCH , 2 ročník, letní semestr, povinně volitelný
Odborná praxe
Vyučující / Lektor
Osnova