Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ACP_PAk. rok: 2025/2026
Praktikum z analytické chemie potravin vychází z teoretických základů poskytnutých studentům v přednáškách předmětu Analytická chemie potravin. Zahrnuje úlohy týkající se hlavních složek potravin (cukrů, tuků, bílkovin), stanovení některých nutričních složek potravin (vitamíny, biogenní prvky), stanovení kontaminantů i aditivních látek (barviva a konzervační látky) a určení některých dalších charakteristik potravin (vlhkost, popel).
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Vstupní znalosti
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Učební cíle
Prerekvizity a korekvizity
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, letní semestr, povinnýspecializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinný
specializace BT , 3 ročník, letní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, letní semestr, povinnýspecializace CHPL , 3 ročník, letní semestr, povinný
Laboratorní cvičení
Vyučující / Lektor
Osnova