Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ZPTAk. rok: 2025/2026
Studenti si osvojí základní teoretické principy technologického procesu výroby nejdůležitějších potravinářských komodit, jako je maso, mléko a mléčné výrobky, chléb a pečivo, cukr, čokoláda aj.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Vstupní znalosti
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Učební cíle
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný
specializace PCH , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace BT , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace CHPL , 3 ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3 ročník, zimní semestr, povinnýspecializace BT , 3 ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Osnova