Detail specializace

Potravinářská chemie a technologie

FCHZkratka: PCHAk. rok: 2024/2025

Program: Chemie a technologie potravin


Struktura předmětů s uvedením ECTS kreditů (studijní plán)

2. ročník, zimní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BC_ANC1Analytická chemie Ics6Povinnýano
BC_FCH1Fyzikální chemie Ics6Povinnýano
BC_OCH2Organická chemie IIcs6Povinnýano
BC_ANC1_PPraktikum z analytické chemie Ics3Povinnýano
BC_FCH1_PPraktikum z fyzikální chemie Ics3Povinnýano
BA_MIBMicrobiologyen4Povinně volitelnýAano
BC_MIBMikrobiologiecs4Povinně volitelnýAano
BC_ZPTZáklady potravinářských technologiícs4Povinně volitelnýAano
BC_ACH2_PPraktikum z anorganické chemie IIcs3Povinně volitelnýBano
2. ročník, letní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BA_ANC2Analytical Chemistry IIen6Povinnýano
BC_ANC2Analytická chemie IIcs6Povinnýano
BC_BCH1Biochemie Ics4Povinnýano
BA_BCH1Biochemistry Ien4Povinnýano
BC_FCH2Fyzikální chemie IIcs6Povinnýano
BC_ANC2_PPraktikum z analytické chemie IIcs3Povinnýano
BC_OCH_PPraktikum z organické chemiecs3Povinnýano
BC_LSP1Laboratorní projekt Ics2Povinně volitelnýAano
BC_MCHMakromolekulární chemiecs3Povinně volitelnýAano
BC_ISOSystémy jakosti a ISO normycs2Povinně volitelnýAano
BC_ODP_POdborná praxe - PCHcs4Povinně volitelnýBano
BC_FCH2_PPraktikum z fyzikální chemie IIcs3Povinně volitelnýBano
3. ročník, zimní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BC_ACP1Analytická chemie potravin a přírodních látek Ics4Povinnýano
BA_ACP1Food Analysisen4Povinnýano
BA_CHIN1Chemical Engineering Ien6Povinnýano
BC_CHIN1Chemické inženýrství Ics6Povinnýano
BC_CHP1Chemie potravin a přírodních látek Ics4Povinnýano
BA_MIBMicrobiologyen4Povinnýano
BC_MIBMikrobiologiecs4Povinnýano
BC_BCH_PPraktikum z biochemiecs2Povinnýano
BC_CHI1_PPraktikum z chemického inženýrství Ics2Povinnýano
BC_MIB_PPraktikum z mikrobiologiecs2Povinnýano
BC_ZPTZáklady potravinářských technologiícs4Povinnýano
BC_LSP2Laboratorní projekt IIcs4Povinně volitelnýA1ano
BC_MOG1Molekulární genetika Ics4Povinně volitelnýBano
BC_UBP_PCHÚvod do bakalářské práce - PCHcs4Povinně volitelnýA1ano
BA_BIO1Bioengineering Ien4Povinně volitelnýA2ano
BC_BIO1Bioinženýrství Ics4Povinně volitelnýA2ano
BC_BIT1Biotechnologie Ics4Povinně volitelnýA2ano
BC_TP_PCHTýmový praktický projekt - PCHcs2Povinně volitelnýA2ne
3. ročník, letní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BC_BAP_CHTPOBakalářská prácecs12Povinnýano
BC_CHIN2Chemické inženýrství IIcs6Povinnýano
BC_ACP_PPraktikum z analýzy potravin a přírodních látekcs3Povinnýano
BC_TUPTechnologie uchovávání potravincs4Povinnýano
BA_AACHAdvanced Analytical Chemistryen4Povinně volitelnýBano
BC_GETGenové technologiecs4Povinně volitelnýBano
BC_HYPHygiena v potravinářských technologiíchcs4Povinně volitelnýA2ano
BC_CHI2_PPraktikum z chemického inženýrství IIcs2Povinně volitelnýA2ano
BC_SAPSenzorická analýza potravincs4Povinně volitelnýA2ano
Všechny skupiny volitelných předmětů
Sk. Počet kreditů Počet předm. Předměty
A 2 kr - 7 kr nekontroluje se BC_LSP1 (2 kr), BC_MCH (3 kr), BC_ISO (2 kr)
A 4 kr - 8 kr nekontroluje se BA_MIB (4 kr), BC_MIB (4 kr), BC_ZPT (4 kr)
A1 nekontroluje se 1 BC_LSP2, BC_UBP_PCH
A2 2 kr - 24 kr nekontroluje se BA_BIO1 (4 kr), BC_BIO1 (4 kr), BC_BIT1 (4 kr), BC_TP_PCH (2 kr), BC_HYP (4 kr), BC_CHI2_P (2 kr), BC_SAP (4 kr)