studijní program

Chemie a technologie potravin

Fakulta: FCHZkratka: BPCP_CHTPAk. rok: 2012/2013

Typ studijního programu: bakalářský

Kód studijního programu: B2901

Udělovaný titul: Bc.

Akreditace: 15.11.2002 - 31.5.2019

Specifické požadavky na přijetí

Podmínkou přijetí je dosažení úplného středního nebo středního odborného vzdělání.

Klíčové výsledky učení

Přístup k dalšímu vzdělávání

Absolventi mohou pokračovat studiem navazujícího magisterského studijního programu.

Organizace a pravidla zkoušek, hodnocení a známkování

Požadavky pro úspěšné absolvování

Bakalářská práce, státní závěrečná zkouška

Forma studia

prezenční studium

Garant programu

Koordinátor ECTS

Obor

Zkratka Název (zaměření) Povinných kreditů
BPCO_BTBiotechnologie202
BPCO_CHPPotravinářská chemie199